Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Bozyazı’da anlamlı bir ağaç dikimi programı gerçekleştirildi.

08 Nisan 2026 Çarşamba günü saat 11.00’de Tekmen Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, doğaya katkı sağlamak ve Polis Haftası’nı anlamlı bir faaliyetle taçlandırmak amacıyla fidanlar toprakla buluşturuldu.
Programa Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Paşaoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Akgün, Merkez Karakol Komutanı Serkan Somer’in yanı sıra kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Türk Kızılay Anamur Şube Başkanı ve Bozyazı Hizmet Merkezi gönüllüleri katıldı. Ayrıca Tekeli Jandarma Karakol Komutanlığı, Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile Bozyazı Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği üyeleri de etkinlikte yer aldı.
Yoğun katılımla gerçekleşen programda, dikilen her fidanın geleceğe nefes olacağı vurgulanırken, Türk Polis Teşkilatı’nın toplumla iç içe, çevreye duyarlı çalışmaları bir kez daha gözler önüne serildi.
Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.



