Kaymakam Topsakaloğlu:“Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz”

Kaymakam Topsakaloğlu:“Cumhuriyetimizin 100.yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz” bozyazigazetesi.com

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.


Kaymakam Topsakaloğlu, mesajında, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan büyük zaferlerin ardından, aziz milletimize bırakılmış en büyük emanet olan Cumhuriyet, Devletimiz için sadece bir yönetim şekli değil, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan, Türk Milletinin binlerce yıllık tarihi boyunca gerçekleştirdiği en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olmuştur. Bugün Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde aziz milletimiz ile birlikte kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bizlere düşen en büyük vazife, atalarımızın bedelini kanlarıyla ve canlarıyla ödeyerek bizlere miras bıraktığı bu emanete sahip çıkmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni her alanda muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan ve yorulmadan çalışmaktır. Büyük bir coşku ve sevinç içerisinde olduğumuz bu mutlu günde, başta millet olarak çok şey borçlu olduğumuz, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi, sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.