Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Yangın Faciasında Hayatını Kaybeden Ailenin Yakınlarıyla İftarda Buluştu

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Yangın Faciasında Hayatını Kaybeden Ailenin Yakınlarıyla İftarda Buluştu bozyazigazetesi.com

Bozyazı Kaymakamlığı Tuncay Topsakaloğlu ve eşi Gül Topsakaloğlu, Aile Yılı etkinlikleri kapsamında, Kartalkaya Otel yangınında hayatını kaybeden Ahmet - Habibe Çetiz çifti ile çocukları Sedat, Vedat ve Esat’ın aile yakınları olan Habibe Çetiz’in babası Abdullah Türkay ve annesi Safure Türkay’ın iftar sofrasına konuk oldu.


 

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu ve eşi Gül Topsakaloğlu, aileye başsağlığı dileklerini ileterek, acılarını paylaştıklarını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Aile bağlarının ve dayanışmanın önemine dikkat çekilen buluşmada, merhumlar için dualar edilirken, ailenin yaşadığı zorlu süreçte her türlü desteğin sağlanacağı ifade edildi.

 

 

Abdullah ve Safure Türkay çifti, bu anlamlı ziyaretten dolayı Kaymakam Topsakaloğlu ve eşine teşekkür ederken, birlik ve beraberliğin verdiği güçle acılarını hafifletmeye çalıştıklarını dile getirdi.

 

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'nun ziyaretine Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Muhammed Yıldırım eşlik etti.