Silifke-Gülnar Yolunda Geçici Trafik Kapanması





Tarih: 30 Mart 2025 Pazar 20:32



Silifke Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Karayolları Genel Müdürlüğü denetiminde ve DEHA ALTYAPI A.Ş. tarafından yürütülen Silifke-Mut Ayrımı-Gülnar yolundaki yol yapım çalışmaları kapsamında, belirli bir güzergâh trafiğe kapatılacak.

Açıklamada, Silifke-Gülnar Yolu’nun 1. ile 9. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmalarının tamamlanabilmesi amacıyla, 7 Nisan 2025 ile 4 Haziran 2025 tarihleri arasında bu kesimin trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Çalışmalar süresince sürücülerin ulaşımını sağlamak amacıyla, alternatif güzergâh olarak K.K.No:715-08 Silifke-Mut-Zeyne Ayrımı ile K.K.No:33-59 Mut-Zeyne Ayrımı-Gülnar Yolu kullanılacak.

Yetkililer, sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için belirtilen alternatif güzergâhları kullanmaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

bozyazigazetesi.com © Copyright 2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA