Polat ve Erdem ailelerinin mutlu günü

Polat ve Erdem ailelerinin mutlu günü bozyazigazetesi.com

Anamur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Polat’ın oğlu Mümtaz Kaan Polat evlendi. Mümtaz Kaan Polat ve Raziye Polat’ın düğün törenine katılım yoğun oldu.


Törene, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir ve eşi Berrin Bozdemir, Belediye Başkanı Durmuş Deniz, AK Parti İlçe Başkanı Burak Bulut, MHP İlçe Başkanı Av. Mehmet Yayla, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler, damadın babası İbrahim ve annesi Arzu Polat ile gelinin babası Yaşar ve annesi Zahide Erdem tarafından karşılandı. Misafirleri ile yakından ilgilenen Polat ve Erdem aileleri, en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti.

İbrahim Polat ve Arzu Polat çiftinin yakışıklı oğulları Mümtaz Kaan Polat ile Yaşar ve Zahide Erdem çiftinin güzel kızları Raziye’nin düğün merasimlerinde nikahlarını Belediye Başkanı Durmuş Deniz kıydı. Nikah şahidi ise Kaymakam Bilal Bozdemir oldu. Nikahı kıyan Başkan Deniz, genç çiftlere mutlu olmaları dileğinde bulunarak tebrik etti. İyi günde kötü günde eş olmanın gerektirdiği sorumluluklara uyulmasının önemine vurgu yapan Kaymakam Bozdemir, genç çiftlere, bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün töreninde gelin ve damat arkadaşları ile birlikte bol bol oynayıp dans etti.