Bozyazı Belediye Başkanı Çetinkaya, doğalgaz çalışmalarını inceledi

Bozyazı Belediye Başkanı Çetinkaya, doğalgaz çalışmalarını inceledi bozyazigazetesi.com

Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, ilçede devam eden doğalgaz alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çetinkaya, doğal gaz çalışmalarında herhangi bir sıkıntı ve aksaklığın söz konusu olmadığını, ilçenin en kısa sürede doğalgazla buluşacağını ifade etti.


İlçenin Çopurlu Mahallesi Hacı Hıdırlı mevkisinde devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Çetinkaya, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini  belirten Çetinkaya, “İnşallah en kısa sürede ilçemiz doğal gazla buluşmuş olacak. Yapılan çalışmaların hayırlı, uğurlu olmasını ve hayırlı bir şekilde de sonuçlanmasını temenni ediyorum. Altyapı montaj çalışmalarımız sonrasında ilçemize en kısa sürede doğal gaz arzı sağlanacak. Vatandaşlarımıza yakışır, hayatlarını kolaylaştırıcı projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Projenin hayata geçmesinde emeği olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür ettiğini ifade eden Çetinkaya, “Ayrıca 27.ve 28. dönem Mersin Milletvekillerine, geçmiş dönem Ak Parti ve MHP İl Başkanları ile Bozyazı İlçe Başkanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Daha güzel yaşanabilir bir Bozyazı için çalışıyoruz” diye konuştu.