Bayar, Ak Parti İlçe Başkanlığı gezilerine ara vermeden devam ediyor

Bayar, Ak Parti İlçe Başkanlığı gezilerine ara vermeden devam ediyor bozyazigazetesi.com

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. adayı Muhsin Bayar, Ak Parti İlçe Başkanlığı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.


AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. adayı Muhsin Bayar çalışma ekibiyle, Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde ilçe başkanları ve parti yöneticileri ile partililer tarafından karşılanan Bayar, kendisine gösterilen ilgi ve konukseverlik için tüm partililere teşekkürlerini sundu. AK Parti Anamur İlçe Başkanlığını ziyaretinde Bayar’ı İlçe başkanı Feyzullah Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Beyreli Şakruca, yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. İlçe binasında samimi bir ortam içerisinde partililerle sohbet eden Bayar, Mersin için yapacağı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Ardından AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bayar, İlçe Başkanı Ümit Navgasın ve partililer tarafından karşılandı. Çalışmaları hakkında partililere bilgilendirmede bulunan Bayar, “Allah’ın izniyle Mersin’i AK Parti alacak ve belediye hizmetleri nasıl yapılır herkes görecek. Mersin için çok güzel projelerimiz var. Bu projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Bozyazı ziyaretinin ardından Aydıncık’a geçen AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. adayı Muhsin Bayar, İlçe Başkanı Yüksel Vatan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Uzun, ilçe yöneticileri ve partililer tarafından karşılandı. İlçe binasında yapılan sohbet sonrası Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan’ı makamında ziyaret eden Bayar, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yaptığı ilçe teşkilatları ziyaretleri sonrasında muhabirimize durum değerlendirmesi yapan AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Muhsin Bayar, samimi tavırları ve konukseverlikleri için tüm ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile partililere ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etti. Bayar, “Teşkilat gezilerinde partililerin heyecanını ve kararlılıklarını gördüm. Yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir’i Allah’ın izniyle alacağız. Tasarladığımız projelerimizi ilçe belediyelerimizle, ilçe sakinlerimizle birlikte bir bütün olarak inşallah hayata geçireceğiz” diye konuştu.