Yeşilay Bozyazı Temsilciliğine Murat Baturay Atandı

Yeşilay Bozyazı Temsilciliğine Murat Baturay Atandı bozyazigazetesi.com

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi tarafından Bozyazı temsilciliğine Bozyazı Kaymakamlığı Strateji Geliştirme Birim Sorumlusu Murat Baturay atandı.


Bozyazı’ya Yeşilay'ı kazandırarak önemli bir eksiği giderdiklerini ifade eden Baturay, alkol, sigara ve uyuşturucu kullanımı gibi zararlı ve kötü alışkanlıkların her geçen gün arttığına dikkat çekti. Baturay, “Bu açıdan bakıldığında, Bozyazı’ya Yeşilay'ı kazandırarak önemli bir eksikliği gidermiş oluyoruz. İnşallah, önümüzdeki günlerde faaliyet programımızı hazırlayarak okullardan başlayarak toplumun tüm katmanlarını bilinçlendirmek için çalışmalara başlayacağız. Tüm bu faaliyetleri gerçekleştirirken bu meseleye gönül veren tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla ortak hareket etme konusunda büyük gayret göstereceğiz” dedi.

Toplumun kanayan yarası olan sigara, alkol ve madde bağımlılığına karşı özellikle gençleri bilinçlendirecek çalışmalara önem vereceklerini belirten Baturay, “Cemiyet olarak sorunun çözümünde özel ve resmi ilgili birimlerle iş ve gönül birliği yaparak kötü alışkanlıkları en az miktara indirmek için çaba göstereceğiz. Yapacağımız çalışmaların Bozyazı’ya katkı sağlayacağı inancındayım. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz" diye konuştu.