Anamur Emniyet Müdürü Hanifi Umar’a ziyaret

 Anamur Emniyet Müdürü Hanifi Umar’a ziyaret bozyazigazetesi.com

Mersin’in Anamur ilçesine Emniyet Müdürü olarak atanan Hanifi Umar’a, Anamur Gazeteciler Cemiyeti (AGC) yönetim kurulu üyeleri ile ilçede görev yapan gazeteciler ziyarette bulundu.


Basın mensuplarını makamında ağırlayan Anamur İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Umar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. İlçedeki asayiş ve güvenlik konularında gazetecilerle görüş alışverişinde bulunan Emniyet Müdürü Umar, “Anamur hepimizin, ilçemizin huzur ve güvenliğini sağlamak ve bütün vatandaşlara eşit şekilde davranmak zorundayız. Polis, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamaktan sorumlu olduğu kadar, onların gönüllerine dokunarak devletin şefkatli yüzünü de yansıtmalıdır” dedi.

Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler, ev sahipliği için meslektaşları adına Emniyet Müdürü Umar’a teşekkür ederek görevin başarılar diledi. Cömertler, sosyal medyadaki haber kirliliğinin önüne geçmek ve gazetecilerin kamuoyunu doğru bilgilendirebilmesi için emniyetin gazetecilere destek olmasını istedi.