İYİ Parti Bozyazı İlçe Teşkilatından İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

İYİ Parti Bozyazı İlçe Teşkilatından İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti bozyazigazetesi.com
Şeref TURGAY

İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanı Ahmet Bal ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin İl Başkanlığına atanan Dr. Ali Rıza Özdeniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


İYİ Parti Bozyazı İlçe Başkanı Ahmet Bal ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi. Bal, ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Dr. Ali Rıza Özdeniz’e görevinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. İlçe Başkanı Bal, “Gönlümüz bir, yolumuz bir, davamız bir. Bozyazılı bir dava arkadaşımızın İl Başkanlığına atanması bizleri gururlandırmıştır. İl Başkanımız Özdeniz’in görevini en iyi şekilde yapacağına inancımız tam. Yeni görevinin kendisine, Mersin’e ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Dr. Ali Rıza Özdeniz ise kendisini yalnız bırakmayan, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan hemşerilerine teşekkür ettiğini belirterek, “Ben bu güzel dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah birlikte hayırlı hizmetlerde bulunacağız. Mersin için koşturmaya devam edeceğiz. İYİ Parti ve Mersin için bir ve beraber olarak çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.