Kaymakam Topsakaloğlu, Lenger Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Kaymakam Topsakaloğlu, Lenger Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu bozyazigazetesi.com

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Lenger Mahallesi’ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunup, vatandaşlarla bir araya geldi.


Mersin’in Bozyazı ilçesinde mahalle ziyaretleri dahilinde Lenger Mahallesi’ni ziyaret eden Kaymakam Topsakaloğlu, ilk önce Tursun Yangın İlk Müdahale Ekibi’ni ziyaret etti. Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar’dan orman yangınları ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Lenger Mahallesi Muhtarlığı’na Köy Konağı olarak tahsisi yapılan Lenger Tursun İlkokulu’nun bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Topsakaloğlu, Köy Konağı olarak kullanılması planlanan binanın bakım ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra nişan, düğün, taziye evi ve kütüphane olarak kullanılmak üzere Tursun Mahallesi vatandaşlarının hizmetine sunulacağını söyledi.

Ardından Lenger Mahallesi sakinlerinden yaş almış Ali Aslan ve ailesini ziyaret eden Topsakaloğlu, ailenin sorunlarını dinleyip, sağlık durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi alarak sohbet etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden aile, hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyerek Kaymakam Topsakaloğlu’na teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Eşe Orhan’dan mahallenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgiler alan Kaymakam Topsakaloğlu, daha sonra Lenger Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Topsakaloğlu, vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.