Bozyazı CHP’de bayramlaşma

Bozyazı CHP’de bayramlaşma bozyazigazetesi.com

CHP Bozyazı İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı kutlama programı bayramın üçüncü günü parti binasında coşkulu bir şekilde partililerin katılımı ile yapıldı.


CHP’lilerin büyük bir ilgi gösterdiği bayram programı ilçe binasında gerçekleşti. Programa CHP İlçe Başkanı Sevim Binicier, yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nesim Topukçu, Bozyazı Belediye Meclis üyeleri, Demokrat Parti Bozyazı eski İlçe Başkanı Mustafa Yılmaz ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Binicier, programa katılanlarla bayramlaşarak bayramlarını kutladı.

Parti binasında yapılan programda konuşan İlçe Başkanı Sevim Binicier, 31 Mart yerel seçimlerinde, çok çalışıldığını ve emek harcandığını ifade ederek, “Seçim çalışmaları sürecinde emeği geçen partili ve partisiz arkadaşlarıma ve çalışmalarımıza katkı sunan tüm Bozyazılı vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bayram programına katılan ve katılamayan tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutlarım. Herkese hayırlı, güzel ve mutlu bir bayram dilerim” dedi.

Program, yapılan konuşmanın ardından programa katılanların bayramlaşması ve yapılan sohbetlerin ardından çekilen toplu resim ile sona erdi.