Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu’ndan, Başkan Çetinkaya’ya ziyaret

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu’ndan, Başkan Çetinkaya’ya ziyaret bozyazigazetesi.com

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, mazbatasını alarak göreve başlayan Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya’ya ziyarette bulundu.


Başkan Çetinkaya’ya görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar dileyen Kaymakam Topsakaloğlu, “Kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasında var olan uyum ve işbirliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da artarak devam edecek, vatandaşa en iyi hizmetin verilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında devletin temsilcileri olarak her zaman hazır olacağız, görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Başkan Çetinkaya’da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Halk sözünü söyledi, kararını verdi. Seçime giren bütün adaylara ve ilçe başkanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca Bozyazı halkına teşekkür ediyorum. Seçimin başta ilçemiz olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizler de bundan sonraki süreçte ilçemiz için çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Topsakaloğlu’na belediyeyi ziyareti sırasında, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Baturay, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Yunus Güven, Bozyazı Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Süleyman Şafak ve Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar eşlik etti.